push

 

Where masters and newbies join forces! Less mono, more surround
Muziek is zo veel meer dan het concert. Het is een snapshot, een hippe visual of sterke albumhoes. De band-shirt die jaren nadien nog aantrekt. Een soundtrack, een levensstijl. Muziek is de vibe on stage & behind the scenes. Verslag nemen; fotograferen & schrijven. Beleven, herbeleven & sharen.  Muziek is connectie. Muziek is vooraf, tijdens, achteraf.
Een totaalbeleving. Muziek is (mee) maken. Muziek is (mee) zijn.

PPPUSH-IT is not your usual muziekfestival. Het gaat over alles rondom muziek en een live ervaring. Het is een all-in gebeuren waar muziek+beeld+media+beleving samenkomen.

PPPUSH-IT is less mono, more surround. Het is een ontmoeting tussen makers én mee-makers uit de brede ‘music-scene’. Dit mixed-media festival wil muzikanten, journalisten, kunstenaars & hun publiek verbinden & verenigen. Het geeft hen - via labo, concert, expo & contest -  een gezamenlijke stem, gezicht en podium: how to become number one in a hot party show!

PPPUSH-IT is pushen en gepusht te worden. Het toont hoeveel talent er in de straten loopt. Het is een plek voor jong maar van alle leeftijden. Het is een cross-over tussen master & newbie, analoog & digitaal. Met een hoop ervaring de blik gericht op de horizon. Want op het snijpunt van kunst, fotografie, video maken, radioactieve research & digital creative work ligt het nieuwe goud.

PPPUSH-IT  is een hele bende. Concertfotografen Koen Keppens, Geert Van de Velde en gie Knaeps, Concertzaal de Casino, d’Academie, Warp, De Cramme, Vagevuur, Okapi, Indiestyle, Den Eglantier, OJC Kompas, de cultuurcentra en bibliotheken van Lokeren, Sint-Niklaas, Stekene & mediamakers Pieter-Jan Rombaut & Floris Daelemans  slaan de handen in elkaar om samen een programma samen te stellen. Eentje dat rockt & ravet!

PPPUSH-IT   is “harder, better, faster, stronger” cf. Daft Punk. Elkaar horen, zien en gezien worden. Dit festival duwt door dimensies, wil meer zijn dan een play-button.

“So all you fly mothers, get on out there and dance. P-p-p push it real good!”  En maak het mee!