De Bib is meer dan een uitleendienst voor boeken en cd's! Ontdek hier de jaarlijks terugkerende projecten voor volwassenen:

Walk&Talk I Walk&Talk wil mensen die (ander) werk zoeken ondersteunen door hen informatie te bieden en de gelegenheid te geven om tips en ervaringen uit te wisselen.

Zondagskind I Zondag, Bibdag! Van oktober t.e.m. mei verwent de Bib je met Zondagskind met een streepje muziek, moestuinadvies van VELT of een leuk voorlees- en knutselmoment voor de kinderen.

De Leeslamp I De Leeslamp is de leesgroep van de Bib Sint-Niklaas. 

Gedichtendag I Laatste donderdag van januari. Gedichtendag is hét poëziefeest van Nederland en Vlaanderen.

Bibliotheekweek I Tijdens de derde week van oktober staan alle Vlaamse openbare bibliotheken in de kijker en valt er vanalles te beleven.

Buitenbeentjes I Jaarlijks organiseert BiblioWaas in het najaar de lezingenreeks Buitenbeentjes in samenwerking met de Wase bibliotheken  

Tentoonstellingen I In de Bib van Sint-Niklaas kan je altijd wel terecht voor een tentoonstelling. Gratis en tijdens de openingsuren kan je kennismaken met allerlei vormen van kunst.

Archipel I Het boekenweekend Archipel verenigt de beste krachten die inspanningen leveren om het boek te promoten en aan actieve leesbevordering te doen.

meer info I  bibpubliekswerking@sint-niklaas.be