Wedstrijd I Vraag van de maand

Vraag van de maand is terug!

Mail ons je antwoord via bibpubliekswerking@sint-niklaas.be en maak kans op een leuke goodiebag!

Vraag maart/april 2020: Op welke locatie bevindt onze Bibtas zich in maart/april?

1.jpg

Vraag februari 2020: Op welke locatie bevindt onze Bibtas zich in februari? Antwoord: Nutskast Klein-Hulst. We telden 12 deelnemers, Lieve Delestinne wint deze wedstrijd.

februari.jpg

Vraag januari 2020: Op welke locatie bevindt onze Bibtas zich deze maand? Het juiste antwoord is Mierennestbos Belsele. Flore, Linde en Jules Van den Branden kregen de goodiebag. We telden 15 deelnemers.

img_5477.jpg

Wedstrijdreglement

1. De Bibwedstrijd wordt georganiseerd door de Stedelijke Openbare Bibliotheek, H. Heymanplein 3, 9100 Sint-Niklaas.
  2. De wedstrijd is gestart in oktober 2014.
  3. Deelname aan de wedstrijd is gratis.
  4. De wedstrijd staat open voor iedereen ongeacht de woonplaats.
  5. Personeelsleden van de Stedelijke Openbare Bibliotheek Sint-Niklaas en hun gezinsleden kunnen enkel buiten competitie deelnemen.
  6. De namen van de deelnemers kunnen publiek gemaakt worden, samen met het door hen ingezonden antwoord.
  7. De winnaar ontvangt 5 tegoeden om een dvd/blu-ray of game uit te lenen. De winnaar wordt de daaropvolgende maand bekend gemaakt en zal zijn prijs via de post ontvangen.
  8. Tegen de beslissing van de jury is geen verhaal mogelijk en er wordt geen correspondentie over gevoerd.
  9. Door deel te nemen aan deze wedstrijd aanvaarden de deelnemers alle bepalingen van dit reglement.