Wedstrijd I Fotozoektocht

wedstr

Waar bevindt de Bibtas zich?

Binnenkort maken we de winnaar van vraag 3 bekend, tot dan kan je aan beide wedstrijden deelnemen. Succes!

4. Herken jij deze plaats? Vul dan snel je antwoord hier in en maak kans op een leuke goodiebag, een bibtas vol verrassingen!

mrt

3. Herken jij deze plaats? Vul dan snel je antwoord hier in en maak kans op een leuke goodiebag, een bibtas vol verrassingen!

Vraag 3

2.  Patrick Helderweirdt krijgt de goodiebag van deze wedstrijd. We telden 17 deelnemers waarvan er 13 het juiste antwoord indienden: het speelbos in Belsele.

wedstrijd 2

1. Vicky Floryn wint de goodiebag, zij werd geloot uit 41 deelnemers, allen met het juiste antwoord: het Sinbad.

w dec

Reglement Bibwedstrijd

1. De Bibwedstrijd wordt georganiseerd door de Stedelijke Openbare Bibliotheek, H. Heymanplein 3, 9100 Sint-Niklaas in samenwerking met dienst Toerisme Stad Sint-Niklaas.
  2. De wedstrijd start in januari 2021.
  3. Deelname aan de wedstrijd is gratis.
  4. De wedstrijd staat open voor iedereen ongeacht hun woonplaats.
  5. Personeelsleden van de Stedelijke Openbare Bibliotheek Sint-Niklaas en hun gezinsleden kunnen enkel buiten competitie deelnemen.
  6. Bij elke deelname vermeld je volgende gegevens: Voornaam en familienaam en e-mailadres
  7. De namen van de deelnemers kunnen publiek gemaakt worden, samen met het door hen ingezonden antwoord.
  8. De winnaar wordt de daaropvolgende maand verwittigd en bekend gemaakt en kan zijn prijs (goodiebag) afhalen in de Bib.
  9. Tegen de beslissing van de jury is geen verhaal mogelijk en er wordt geen correspondentie over gevoerd.
  10. Door deel te nemen aan deze wedstrijd aanvaarden de deelnemers alle bepalingen van dit reglement.