E-boeken in de Bib

Met een e-reader van de Bib lees je waar je wil.

e-reader

Ben jij ook een rasechte boekenwurm die altijd en overal één of zelfs meerdere boeken bij de hand heeft? Dan is digitaal lezen op een e-reader van de Bib misschien iets voor jou? Lees waar en wanneer je wil je favoriete boeken, zonder kilo’s aan papier mee te sleuren.

In de hoofdbib laten wij je graag kennismaken met de wondere wereld van het e-lezen. Ontdek het gebruiksgemak en het optimale leescomfort van onze nieuwe e-readers en ontleen kaskrakers uit de uitgebreide e-boekencollectie. Denk maar eens aan het lichtgewicht van een e-reader in vergelijking met tientallen fysieke boeken. Of aan de ingebouwde schermverlichting, die je bovendien kan aanpassen aan je eigen voorkeuren. Je nachtlampje is niet meer nodig en je partner kan vredig verder slapen terwijl jij e-boeken verslindt.  

Ben je 18 jaar of ouder, dan kan je bij ons terecht voor het ontlenen van maar liefst 10 e-boeken per keer. Let op, e-boeken worden steeds uitgeleend in combinatie met een e-reader van de Bib. Met je eigen e-reader kunnen we je jammer genoeg niet verder helpen. Het lenen ervan is volledig gratis en je mag er telkens 4 weken van genieten. Indien je je e-readerpakket te laat terugbrengt, betaal je 0.30 EUR/per dag/per e-reader/per e-boek.

Geïnteresseerd om de digitale leeswereld in te duiken? Kom dan zeker langs op de afdeling Beeld & Geluid (2e verdieping), richt je tot de balie voor het aanvragen van een e-reader en maak je keuze uit de mooie collectie e-boeken. Het inleveren ervan gebeurt aan dezelfde balie.

Bekijk hier alvast de beschikbare e-boeken via de catalogus.

Veel e-leesplezier!