De Bib gesloten van 30/9 tot 8/10/2019 | Omschakeling naar een nieuw bibliotheeksysteem

De Bib Sint-Niklaas sluit vanaf maandag 30 september de deuren omwille van de omschakeling naar een volledig nieuw bibliotheeksysteem.

Dit systeem zal tegen 2022 over heel Vlaanderen ingevoerd worden.

Sluiting Bib Affiche.jpg

Om deze overschakeling te realiseren, sluiten de bibliotheek aan het Heymanplein en de bibliotheken van Belsele, Clementwijk, Nieuwkerken, Sinaai en Reynaertpunt vanaf maandag 30 september.

Wat houdt dit in?

• Tijdens de sluitingsperiode kunnen geen materialen worden ontleend, verlengd of gereserveerd.
  • De bibliotheekcatalogus is deze periode niet raadpleegbaar; ook de toepassingen op 'Mijn Bibliotheek' zullen niet werken.
  • De uitleentermijn van materialen wordt vanzelfsprekend langer dan gewoonlijk.
  • Materialen binnenbrengen via de inleverbus (enkel aan de Bib Heymanplein) kan wel!
  • Je hoeft zelf niets te ondernemen: je lenersgegevens en koppeling aan ‘Mijn bibliotheek’ blijven behouden.
  • Alle geplande activiteiten (workshops, lezingen, …) in de Bib gaan gewoon door.

Opfrissingswerken bibliotheek Belsele – Feestelijke opening 20 oktober 2019

Het filiaal Belsele maakt van deze sluitingsperiode gebruik om de Bib wat op te frissen. Op zondag 20 oktober opent het filiaal op een feestelijke manier opnieuw haar deuren om 16 uur met de onthulling van het monument ‘Romeinse Muntschat’ in het filiaal en aansluitend workshops en receptie!

Vanaf dinsdag 22 oktober kan je terug gebruik maken van de uitleendiensten van het filiaal in Belsele.