Livre
Néerlandais

Hoe word ik een koppelaar?

Manon Sikkel (auteur), Marlies Visser (dessinateur)
Dans la série:
Public cible:
12-14 ans et plus
Genre:
Isa gaat op vakantie met haar hartsvrienden Jules en Cato. Terwijl ze er alles aan doet om haar vrienden te koppelen, vergeet ze naar haar eigen hart te luisteren. Vanaf ca. 11 jaar.
Titre
Hoe word ik een koppelaar?
Auteur
Manon Sikkel
Dessinateur
Marlies Visser
Langue
Néerlandais
Éditeur
Amsterdam: Moon, 2014 | Autres éditions
207 p.
ISBN
9789048820542 (hardback)

Commentaires

Tegenwoordig pogen veel boeken de leefwereld van tieners zo realistisch mogelijk weer te geven door chats, blogs en de taal die hier eigen aan is te integreren. Helaas zijn ze hier zo hard mee bezig dat ze dikwijls vergeten ook een boeiend verhaal te vertellen en bijgevolg verdwijnen ze snel in de vergeetput van herkauwde scenario’s. Tussen de echte realiteit en de realiteit die werkt in een boek zit immers een subtiel verschil. Hoe word ik een koppelaar koos helaas voor de de verkeerde soort realiteit.
In dit vierde deel rond Isabella Strombolov wil Isa haar vaardigheden als koppelaar uittesten. Samen met haar beste vrienden Jules en Cato, Jules’ vader Jack en diens vriendin September vertrekt Isa tijdens de zomervakantie richting het zuiden van Frankrijk. Aan de Belgisch-Nederlandse grens komt er door autopech echter een abrupt einde aan de rit. In de nabijgelegen garage blijkt dat de reparatie van Jack’s Volga enige tijd in beslag zal nemen en het reisgezelschap moet no…Lire la suite
Isabella Strombolov, beter bekend als IzzyLove, gaat op vakantie met haar hartsvrienden Jules en Cato in de Russische auto van Jules’ vader. Op weg naar hun luxe vakantiehuis in Zuid-Frankrijk stranden ze aan de Belgische grens bij een benzinestation. Als de Volga gerepareerd moet worden, heeft Isa alle tijd om te oefenen als koppelaar. Terwijl ze druk is een goede koppelaar te zijn, vergeet ze naar haar eigen hart te luisteren. Dit vierde boek over IzzyLove* is een echt zomerboek: de geur van zonnebrand, uitlaatgassen en benzine komt je tegemoet en de liefde zit in de lucht. Het taalgebruik is eigentijds en vlot, met veel dialoog. De gebeurtenissen in het verhaal worden afgewisseld met berichten op Isa’s weblog, zoals liefdestips, beroemde liefdesverhalen en een cursus versieren. Stevige gebonden uitgave met nieuw paars omslag. Voor het eerste deel kreeg de auteur de Hotze de Roosprijs 2009. Een aantrekkelijk boek voor meiden vanaf ca. 11 jaar.