Boek
Engels
Als Julia’s jongere zusje wordt vermoord in een steegje in Parijs zet dit haar leven en dat van haar man Hugh op zijn kop.
Extra onderwerp
THR
Titel
Second life
Auteur
S.J. Watson
Taal
Engels
Editie
1
Uitgever
London: Doubleday, 2015
425 p.
ISBN
9780857520203 (paperback)

Andere talen:

Besprekingen

Als Julia’s jongere zusje wordt vermoord in een steegje in Parijs zet dit haar leven en dat van haar man Hugh op zijn kop. Al jaren zijn zij, in Londen, de adoptie-ouders van Kates tienerzoon Connor. Julia stort zich in Kates social media-accounts en gaat daten, op zoek naar de dader. Zij legt contact met Lukas en spreekt af omdat ze denkt dat hij iets met Kates dood te maken heeft. Al snel is ze in een stomende affaire met hotelafspraakjes beland. Dan krijgt ze contact met Anna, Kates flatmaatje en raken de zaken in een stroomversnelling. Voor wie zet Julia haar huwelijk op het spel? Wie is Lukas en waar is hij mee bezig? Wat is er voor verband met Connor en met wie chat die? De auteur van het geweldige 'Before I go to sleep' schreef weer een spannende thriller. De ik-figuur Julia doet haar best om zichzelf, haar huwelijk en haar zoon te redden en gaat tot het uiterste in de finale escalatie in Parijs. Er zijn veel twists en turns. De plot is verrassend en wat triest. Julia’s verlede…Lees verder

Over S.J. Watson

S.J. Watson (1971) is een Engels schrijver. Hij debuteerde in 2011 met Voor ik ga slapen, dat tot dusver in 30 verschillende landen werd gepubliceerd. In 2015 bracht hij zijn tweede boek uit: Tweede leven.

Watson werd geboren in Stourbridge, in de West Midlands. Na zijn studies aan de Universiteit van Birmingham verhuisde hij naar Londen, waar hij in diverse hospitalen werkte en zich specialiseerde in de diagnose en behandeling van slechthorende kinderen. 's Avonds en in het weekend schreef hij fictie.

In 2009 werd Watson geaccepteerd voor de eerste cursus Writing a Novel aan de Faber Academy. Het resultaat was zijn debuutroman, Voor ik ga slapen. Al snel daarna werd het boek in 30 landen geaccepteerd voor publicatie, en in 2011 wordt gestart met de adaptatie voor het grote scherm.

Bibliografie

  • 2011 - Voor ik ga slapen
  • 2015 - Tweede leven

Lees verder op Wikipedia