Boek
Nederlands

Nooit meer moe : boost je energiepeil

+1
Nooit meer moe : boost je energiepeil
×
Nooit meer moe : boost je energiepeil Nooit meer moe : boost je energiepeil

Nooit meer moe : boost je energiepeil

Voel je je vaak futloos terwijl je toch voldoende slaapt? Vraag je je af waarom je zo moe bent? En vooral: wil je graag meer energie? Dan is dit boek iets voor jou. Saartje Vandendriessche startte jaren geleden een persoonlijke zoektocht naar manieren om minder moe te zijn. Met succes. Al haar tips en aanbevelingen zijn nu gebundeld in dit boek. Nooit meer moe is een praktische handleiding waarmee
Extra onderwerp
Gezondheid; Vermoeidheid
Titel
Nooit meer moe : boost je energiepeil
Auteur
Saartje Vandendriessche
Taal
Nederlands
Uitgever
Antwerpen: Houtekiet, 2022
172 p. : ill.
ISBN
9789089245052 (paperback)

Besprekingen

‘Nooit meer moe’ is een boek over slaap, stress en vermoeidheid. Saartje Vandendriessche biedt tips en aanbevelingen om energieker te worden en minder vermoeid te zijn. Het boek gaat in op oefeningen als meditatie en yoga, en legt uit hoe een betere voeding vermoeidheid tegen kan gaan. In vlotte en zeer toegankelijke stijl geschreven. Voor een brede lezersgroep. Met sfeerfoto’s in kleur. Saartje Vandendriessche (Wilrijk, 1975) is acteur, zanger en presentatrice.

Over Saartje Vandendriessche

CC BY 3.0 - Foto van/door Paul Van Welden

Saartje Vandendriessche (Wilrijk, 28 februari 1975) is een Vlaamse actrice, presentatrice en voormalig omroepster bij de televisiezender Eén.

Opleiding

Vandendriessche volgde haar middelbareschoolopleiding aan het Regina Pacisinstituut in Hove. Ze is licentiate in de Sociale en Culturele Agogiek. Deze opleiding genoot zij aan de VUB.

Zij is ook een gediplomeerd actrice. Na haar universitaire studies volgde ze nog drie jaar een acteeropleiding en studeerde af met onderscheiding bij de International TV-School.

Televisiewerk

Haar presentatiewerk begon Vandendriessche in 2002 bij jongerenzender TMF. Dit heeft zij gedurende een jaar gedaan. Nadien was zij, van 2003 tot 2004, omroepster bij VT4. Zij presenteerde ook de VT4-kusttour.

Van 2005 tot en met 2015 was Vandendriessche te zien als omroepster bij Eén. Ze verscheen dan ook in verschillende Eén-programma's, zoals H…Lees verder op Wikipedia