Game Engels

Minecraft : story mode. Season 2

Minecraft : story mode. Season 2

  • Vanaf 12-14 jaar
Vergezel Jesse samen met zijn vrienden in de gloednieuwe avontuur in de wereld van Minecraft! Nu dat Jesse en vrienden de wereld gered hebben door “de Wither Storm” te overwinnen zijn ze super beroemde helden geworden. Het leven is echter wel beetje meer ingewikkeld geworden. Met meer verantwoordelijkheden en minder tijd voor avontuur is er ook minder tijd voor oude vriendschappen.
Titel
Minecraft : story mode. Season 2
Taal
Engels
Uitgever
Telltalegames, © 2017
1 blu-ray
Systeemvereisten
1 player; network features; 8.33GB minimum; HD video output 720P, 1080i, 1080P; PS4 remote play supported; PS4™ Pro Enhanced
Aantekening
Spel in het Engels Bevat 5 episodes
EAN
5060146464680

Beschikbaarheid en plaats in de bib

Besprekingen

Minecraft is inmiddels welbekend - je begint met niets en stampt met blokken een wereld uit de grond, met ongelimiteerde creativiteit. Grafisch gezien lijkt de game uit 1982 te komen, maar dat hoort bij het tijdloze karakter. Story Mode is anders, daar staat een verhaal centraal, uiteraard wel in de stijl van Minecraft. Net als in het eerste seizoen is de hoofdpersoon Jesse. Hij onderneemt samen met zijn vrienden een spannend avontuur vanuit een oude onderwatertempel. Het uitgangspunt is hetzelfde, maar een eigen invulling geven aan het verhaal en de vormgeving is mogelijk. Dit is de eerste aflevering in een serie van vijf, de andere delen zijn te zijner tijd te downloaden. Engelstalig. Erg populair spel voor jong en oud, vanaf 9 jaar.