Boek
Nederlands

Restart : hoe je je leven krachtig en energiek op de rails kan zetten

Martine Prenen (auteur)
+1
Restart : hoe je je leven krachtig en energiek op de rails kan zetten
×
Restart : hoe je je leven krachtig en energiek op de rails kan zetten Restart : hoe je je leven krachtig en energiek op de rails kan zetten

Restart : hoe je je leven krachtig en energiek op de rails kan zetten

Praktische gids voor vrouwen over vooruit komen na een tegenslag, met aandacht voor lichaam en geest.
Titel
Restart : hoe je je leven krachtig en energiek op de rails kan zetten
Auteur
Martine Prenen
Taal
Nederlands
Uitgever
Gent: Borgerhoff & Lamberigts, 2022
300 p. : ill.
ISBN
9789463936644 (hardback)

Besprekingen

Een praktische gids voor vrouwen over vooruit komen na een tegenslag. Met veel tips om het lichaam en de geest te versterken, rust te vinden, gelukshormonen te boosten en veerkracht te vergroten. Martine weet uit ervaring hoe tegenslag je sterker kan maken. Ze ging daarover in gesprek met andere vrouwen die op hun manier een bijzondere en krachtige restart maakten. Daarnaast ging ze op bezoek bij antropologe Chia Longman en psychologe Séverine Van de Voorde voor meer inzicht in de vrouwelijke psyche. Helder en toegankelijk geschreven. Met kleurenfoto’s. Martine Prenen (Wilrijk, 1964) is schrijver en presentator.Martine Prenen is bekend als presentatrice van verschillende tv-programma's. Ze studeerde met onderscheiding af als gezondheids- en voedingsconsulent, geeft lezingen en treedt regelmatig op met haar prettig gestoorde theatershows. Ze werd gedoopt tot happinesscoach en maakt Mar10's podcast over dingen die het leven prettiger en gezonder kunnen maken. Ze schreef onder andere de …Lees verder

Over Martine Prenen

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Paul Van Welden

Martine Prenen (Wilrijk, 25 februari 1964) is een Vlaamse omroepster en presentatrice, die later journaliste en gezondheidsbegeleider werd en daar boeken over schrijft.

Martine Prenen studeerde talen en geschiedenis en koos daarna voor kunst in het Sint-Lucasinstituut. In de abdij van Tongerlo, bij de Levensschool, volgde ze een 5-jarige opleiding tot voedingsexperte en vervolgens gezondheidsbegeleider, waar ze in 2010 met onderscheiding afstudeerde. In 2021 volgde ze een extra jaar opleiding tot ortomoleculaire voeding aan De levensschool.

Prenen werkte onder andere voor VTM, NCRV en Veronica (media). Haar grote doorbraak kwam er bij het toenmalige TV1, waar ze als omroepster aan de slag ging. Ze was te zien in programma's zoals Koppensnellers, Reyersdijk, Vlaamse Gaaien, Pas geverfd, Vakantiejob, Abracadabra, Body & soulmates en werkte als reporter voor Vlaanderen Vakantieland .

Ze presenteer…Lees verder op Wikipedia