Boek
Engels

Fallen in love : a fallen novel in stories

Lauren Kate (auteur)

Fallen in love : a fallen novel in stories

In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 15 jaar
Titel
Fallen in love : a fallen novel in stories
Auteur
Lauren Kate
Taal
Engels
Uitgever
London: Corgi Books, 2012
201 p.
ISBN
9780552566094 (paperback)

Andere talen:

Over Lauren Kate

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door JoseBriel1990

Lauren Kate (Dallas, Texas) is een Amerikaans schrijfster van jeugdliteratuur. Ze studeerde aan het college van Atlanta, waar ze geïnspireerd werd tot het schrijven van haar zesdelige serie Fallen. Haar boeken zijn vertaald in meer dan dertig talen.

Bibliografie

Fallen

  • 2009 - Fallen (Fallen 2010)
  • 2010 - Torment (Kwelling 2011)
  • 2011 - Passion (Passie 2011)
  • 2012 - Fallen In Love (Fallen In Love 2012)
  • 2012 - Rapture (Extase zomer 2012)
  • 2016 - Unforgiven (Schuld 2016)

Teardrop

  • 2013 - Teardrop (Teardrop 2014)
  • 2014 - Waterfall (Waterfall 2015)

Andere boeken