Boek
Nederlands

Zomer met de Tockels

Ilse De Keyzer (auteur), Ina Hallemans (illustrator)
+1
Zomer met de Tockels
×
Zomer met de Tockels Zomer met de Tockels
Doelgroep:
Vanaf 3-5 jaar
Genre:
Vijf teckelpuppy's gaan naar het park om papa Tockel weer te zien. Het belooft een mooie zomerdag te worden. Prentenboek met gekleurde illustraties. Vanaf 4 jaar.
Onderwerp
Honden
Extra onderwerp
prentenboeken
Titel
Zomer met de Tockels
Auteur
Ilse De Keyzer
Illustrator
Ina Hallemans
Taal
Nederlands
Uitgever
Hasselt: Clavis, 2022
[28] p. : ill.
ISBN
9789044846720 (hardback)

Besprekingen

Een vrolijk prentenboek over vijf teckels die samen de zomer vieren. De vijf pups gaan hun papa weer zien, want de familie gaat eropuit naar het park en ook de baasjes mogen mee. In het park beleven ze leuke avonturen met andere dieren. In opgewekte stijl geschreven. Met vrolijk gekleurde illustraties. Vanaf ca. 4 jaar.

Over Ilse De Keyzer

Ilse De Keyzer (1980) is een Belgische jeugdboekenschrijfster.

Naast haar schrijfwerk is zij docente. Haar ervaringen in het onderwijs waren de aanleiding voor haar debuutroman Harde Noten in 2012, een pleidooi tegen het pesten.

Levensloop

Ilse De Keyzer werd in 1980 geboren. Ze is de dochter van René de Keyzer, oud-gemeentesecretaris van Tielt-Winge. Ilse ging in Aarschot naar het Sint-Jozefcollege.

Anno 2022 woont ze in Tielt-Winge. Ze is docente Nederlands, geschiedenis en godsdienst in de eerste graad van het secundair onderwijs, aan het Sint-Pieterscollege in Leuven. Met haar vader, auteur van Flarden van de Grooten Oorlog: in het hart van het Hageland (2014), deelt ze haar interesse in de plaatselijke geschiedenis van tijdens de Eerste Wereldoorlog.

Harde noten

In 2012 verscheen het debuut van De Keyzer: de jeugdroman Harde noten. Als leerkrac…Lees verder op Wikipedia