Boek
Nederlands

Start to feel great

Evy Gruyaert (auteur)
+1
Start to feel great
×
Start to feel great Start to feel great

Start to feel great

Zelfhulpboek voor het bereiken van een positieve instelling.
Onderwerp
Lifestyle, Levenskunst
Titel
Start to feel great
Auteur
Evy Gruyaert
Taal
Nederlands
Uitgever
Kalmthout: Pelckmans, 2022
291 p. : ill.
ISBN
9789464017175 (paperback)

Besprekingen

Een zelfhulpboek over het bereiken van een positieve instelling.Evy Gruyvaert spoort de lezer aan om vaker de roze bril op te zetten en de eigen kracht leren zien. Aan de hand van een stappenplan krijgt de lezer zelfinzicht: Wat vind je belangrijk in het leven? Wat doe je graag en wat niet? Welke doelen wil je bereiken? Ook geven experts op het gebied van voeding, beweging, slaap en mentaal welzijn adviezen. In meelevende en zeer toegankelijke stijl geschreven, met persoonlijke passages van de auteur. Met illustraties en foto’s in kleur. Evy Gruyaert (Meulebeke, 1979) is een Belgische schrijver en televisiepresentator. Ze schreef meerdere boeken.

Over Evy Gruyaert

CC BY 2.0 - Foto van/door Frank Wouters, on Flickr

Evy Alice Gruyaert (Meulebeke, 11 augustus 1979) is een Belgische radio- en televisiepresentatrice.

Biografie

Evy Gruyaert studeerde af in Kortrijk in de opleiding Zakelijk vertalen en tolken. Ze begon haar mediacarrière bij een lokale televisiezender, en ging na een wedstrijd bij Radio Donna werken, eerst als nieuwslezeres, dan als vervangster en uiteindelijk als presentatrice van onder meer Donnamour (met Brecht Vanmeirhaeghe en Ann Reymen), Evy en de mannen en Get fresh (met Jan Bosman).

In 2001 brak ze ook op de Vlaamse openbare televisie door, eerst als hostess, later ook in de programma's Vlaanderen Vakantieland, Aan Tafel, Ticket en Vlaanderen Sportland. In oktober 2001 werd ze omroepster bij de zender één. Vanaf 2007 presenteerde ze er ook het programma De Rode Loper ter vervanging van Martine Prenen. Eind 2007 nam Katja Retsin de fakkel van haar over. In 2008 was Gruyaert te horen op Radio Do…Lees verder op Wikipedia