Boek
Nederlands

Kapitein Onderbroek en de revanche van de radioactieve robo-boxers

Dav Pilkey (auteur), Mariëlla Manfré (vertaler)
+1
Kapitein Onderbroek en de revanche van de radioactieve robo-boxers
×
Kapitein Onderbroek en de revanche van de radioactieve robo-boxers Kapitein Onderbroek en de revanche van de radioactieve robo-boxers

Kapitein Onderbroek en de revanche van de radioactieve robo-boxers

In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 6-8 jaar
Genre:
Sjors en Harold zwerven als zombies rond op een post-apocalyptische planeet. Op Kapitein Onderbroek hoeven ze niet te rekenen, want de tijdreisfratsen van Piepie Plaspantalon hebben ervoor gezorgd dat hij nog niet bestaat! Lukt het Sjors en Harold de geschiedenis te veranderen? Met gekleurde illustraties.Makkelijk te lezen. Vanaf ca. 8 jaar.
Titel
Kapitein Onderbroek en de revanche van de radioactieve robo-boxers / tekst en illustraties Dav Pilkey
Auteur
Dav Pilkey
Vertaler
Mariëlla Manfré
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Captain Underpants and the revolting revenge of the radioactive robo-boxers
Uitgever
Utrecht: Uitgeverij De Fontein, © 2023
[216] p. : ill.
ISBN
9789026167072 (hardback)

Besprekingen

Een grappige en kleurrijke graphic strip in de ‘Kapitein Onderbroek’-serie over tijdreizen, superhelden en slechteriken. Sjors en Harold zijn veranderd in boosaardige zombienerds die gedoemd zijn om voor eeuwig rond te zwerven op een post-apocalyptische planeet. Helaas krijgen de jongens geen hulp van Kapitein Onderbroek, omdat Piepie Plaspantalon er met zijn tijdreisfratsen voor zorgde dat hij nog niet bestaat! Sjors en Harold moeten een manier bedenken om de geschiedenis terug te veranderen in wat-ie was. Eitje, toch? ‘Kapitein Onderbroek en de revanche van de radio-actieve robo-boxers' is in een eenvoudige stijl en met veel humor geschreven. Met speelse, cartooneseke bladvullende illustraties in full-color. Voor lezers vanaf ca. 8 jaar. Dav Pilkey is een bekende Amerikaanse jeugdauteur. Zijn ‘Dog Man’-serie is zeer succesvol, en zijn werk werd in meer dan dertig landen uitgegeven. Dit is het tiende deel van de ‘Kapitein Onderbroek’-serie*.

Suggesties