De Bib maakt regelmatig plaats om de collectie aan te vullen met de laatste nieuwe materialen. Daarom organiseren we boekenverkopen, zowel in de filialen als in de hoofdbib. Het gaat om afgevoerde bibliotheekmaterialen die je kan aankopen voor een prikje.

Boekenverkoop voor scholen I Jeugdboekenmaand

De bibliotheek voerde het afgelopen jaar veel (jeugd)boeken af.
Tijdens de Jeugdboekenmaand bieden we scholen de mogelijkheid om deze afgevoerde materialen aan te kopen. Van 8 maart tot en met 19 maart, kan je als leerkracht, directie, zorgjuf- of -meester een tijdslot van een half uur reserveren. De gekozen boeken worden nadien aan de school gefactureerd (1 EUR/boek). Aanvraag

jmb

 

Boekenverkopen

Onze jaarlijkse boekenverkopen kunnen omwille van de veiligheidsmaatregelen i.v.m. COVID-19 niet doorgaan. Daarom voorzien we voor jullie een alternatief, zowel in de hoofdbib als in de filialen.

Permanente boekenverkoop

Je kan in de hoofdbibliotheek op het Heymanplein terecht om afgevoerde boeken te kopen. Hier bieden we boekpakketten aan. Een pakket van 6 boeken kost 5 euro. Ook afgevoerde cd's, dvd's en ook strips, tijdschriften,... kan je hier in pakketjes vinden. 
Je kan de pakketten vinden aan de infobalie, hier kan je ook terecht voor meer info. 

Neem ook een kijkje in de filialen, daar kan je tijdens de openingsuren ook je eigen pakketten samenstellen met materialen die niet langer in de collectie zitten. 

Boekenpakket